Topaz

Category: Topaz
   Vrijdagavond 1 november hebben we meegedaan aan een volleybaltoernooi georganiseerd door de YMCA. Dit werd gehouden in de Doelstien. Strijden tegen dorpen uit de regio. Er werd superfanatiek gespeeld ...maar helaas... dit jaar geen prijs voor Topaz. Maar wel weer een gezellige sportieve avond!
En voor meer foto's...neem een kijkje bij FOTO'S!!
preview
 
preview
 
Het nieuwe clubseizoen is gestart! Op vrijdagavond 4 oktober was de meet & greet met leiding en medeclubleden in het Bowlingcentrum in Dokkum. Natuurlijk werd er ook een balletje gegooid en was er patat en fris. En een prijsje voor beste dame en heer en een xtra prijsje! Een supergezellig begin en we hopen dat de jeugd weer leuke avonden met hun leiding mag hebben: Harald & Wytze, Saapke & Thea, Ytsje & Alida, Lysbeth & ............ (en binnenkort start dan ook de 16/18+ samen met Tine & Sidney)
Veel plezier!
(meer foto's van bowlen vind je bij Foto's) 
 
Op vrijdagavond 1 november organiseert de YMCA een volleybaltoernooi in de Doelstien. Met Topaz doen we hier ook ieder jaar aan mee omdat het gewoon een supergezellig toernooi is waarbij je tegen clubs uit de regio speelt. Geef je zsm op bij je leiding en we maken er weer een sportieve avond van.
Ons motto:  meedoen is belangrijker dan winnen!
 
 16+ en 18+

De 16/18+ clubavonden zijn anders van opzet dan de de club voor 12 - 15 jaar. Wordt 1 x per 3..4 weken gegeven en in overleg op een bepaalde avond. De avond duurt meestal tot 22.00 uur en kan heel verschillend zijn. Soms een uitstapje, een gast of een "gewone" avond. Voorop staat dat het een leuke avond wordt waarbij je ook wat "meekrijgt"! Geloof, gesprekken en ontspanning en .... ?? En wat verwachten we van jou? Meedoen en enthousiasme! Dus..?? Heb je vragen..wil je je opgeven? Maildan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel met Sidney Leystra: 298089. Doen!   (zie ook onder kop 16+)

 

 

Like onze FB pagina, volg onze Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

insta.jpg - 28.98 kB

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

(Bestuur: Tineke, Jose, Sidney, Rixte, Rene.  Leiding: Tine, Yttje, Alida, Wytze, Harald, Saapke, Thea. Lysbeth en Harke Doede)

 

 Topaz

Hits: 1962

Login Form