Topaz

Category: Topaz
           
Einde SEIZOEN - 2018/2019
Het clubseizoen voor de 12-15 clubs werd in het weekend 17-19 mei afgesloten met een kampweekend op Ameland! Kampeerboerderij High Chaparral - Buren.
Een GREEN kamp waarbij de activiteiten in het teken stonden van milieu, natuur en duurzaamheid. Het was weer een supergezellig weekend met misschien wel als hoogtepunt: samen kijken naar de overwinning van Duncan op het Songfestival! En natuurlijk zijn er weel heel veel foto's te vinden in ons fotoboek! Dus neem snel een kijkje bij FOTO'S!
 
Voor de 16+ en 18+ volgt nog een afsluiting!
preview
De opbrengst van de sûkerbôle actie, voor het stacaravan project van de Vincentiusvereniging Dokkum, hebben we samen met de groep van Ytje en Alida overhandigd. Een bedrag van 750 euro!! Iedereen bedankt die meegeholpen hebben met de verkoop en die een sûkerbôle hebben gekocht! Een mooi opbrengst voor een mooi doel! Kijk ook op www.vincentiusdokkum.nl
preview
Binnenkort is de afsluiting van het clubseizoen! En omdat tegenwoordig het milieu een veel terugkerend onderwerp is op tv, de krant enz.. hebben we het clubkamp deze keer omgetoverd tot een GREENkamp! 
Iedereen die meegaat krijgt een Kampinfo (samen met een collecte envelop). En hieronder vind je ook nog eens alle informatie betreffende het weekend! Zijn er nog vragen? Vraag dan eerst je leiding en anders kan je contact opnemen met Sidney (298089). WE HEBBEN ER ZIN IN!
Volg ons ook op Facebook en Instagram!
preview
 
 preview
 
preview
preview
Binnenkort wordt de opbrengst van de actie bekend gemaakt en gaan we het overhandigen aan de Vincentius Vereniging Dokkum!
 
preview
Clubstriid 2019 was weer een groot succes op vrijdagavond 8 februari. Onder toeziend oog van de jury zusters Tjitske en Sita moesten dverschillende opdrachten worden uitgevoerd zoals een snelle quiz, muziekquiz, aantal ophaalopdrachten: trouwjurk en pak, kerstboom versieren, versierde cupcakes met kaarsje. Daarnaast moest er geld opgehaald worden voor het goede doel: een jongerencentrum van de YMCA in Wit Rusland die een Hollandse kamer krijgt! Er werd met oa lege flessen een mooi bedrag van 85,45 opgehaald!  Een gezellige avond met dank aan de 16 deelnemende jongeren! Leiding en jury....en natuurlijk de broodjes met knak!
EN UITEINDELIJK ZIJN WE 4E GEWORDEN VAN DE 11 DEELENEMENDE PLAATSEN IN ONZE REGIO! PRIMA RESULTAAT! 
 
 
SCHAATSEN 11 STEDENHAL VRIJDAG 18 JANUARI: NEEM EEN KIJKJE BIJ DE FOTO'S!!
preview
 
preview

 
Op 1e kerstdag was de kerstochtendzang. En ook dit jaar was er een groep van rond de 60 personen die samen met Oranje door Dokkum trokken en op verschillende plaatsen kerstliederen zongen. Na afloop stond er een lekker ontbijt klaar in het Topaz lokaal met broodjes, suikerbrood en kerststol! Een mooi begin van de kerst!

preview

 

Met zo'n 40 jongeren 12-15 verdeeld over 3 groepen en daarnaast nog een 16+ en een 18+ groep hopen we het komend seizoen weer leuke, leerzame en gezellige avonden te hebben! Avonden waarin Geloof Hoop & Liefde een plek krijgen.... avonden waarin we "Een Goed Gesprek" zullen hebben

preview

 VOLLEYBALTOERNOOI VRIJDAG  23 NOVEMBER IN DE DOELSTIEN! Topaz deed mee met 4 teams! En na een sportieven en fanatieke avond is de ploeg van Wytze (en Harald) 1e geworden bij de jongste groepen! Geweldig gedaan allemaal! (Topaz 1: groep Harald/Wytze, Topaz 2: Groep Harald/Wytze, Topaz 3: Groep Ytsje/Alida en Topaz 4: Groep Thea/Saapke)

Foto's van dit toernooi zijn te vinden bij FOTO'S!

  

JONGEREN AAN ZET! "EEN GOED GESPREK!"  

Op zondag 11 november organiseerde de YMCA ism Topaz Jeugdclub en clubs uit de regio een tienerevent waar ruim 50 jongeren op af kwamen. Het thema was: “een goed gesprek” en dit kwam naar voren in de verschillende workshops die werden gehouden. Bij “een goed gesprek” gaat het niet alleen over praten, maar ook over luisteren en samenwerken. Met de workshops TBS, Veteranen(leger), Sport, Creatief en Drummen hebben de jongeren zich prima vermaakt! Een gezellige middag die werd afgesloten met soep en broodjes.

preview

 

Bij de 16+ club kunnen we nog wel wat jongeren gebruiken! (bijna 16 mag ook...)

De 16+ en 18+ clubavonden zijn anders van opzet dan de de club voor 12 - 15 jaar. Wordt 1 x per 3..4 weken gegeven en in overleg op een bepaalde avond. De avond duurt meestal tot 22.00 uur en kan heel verschillend zijn. Soms een uitstapje, een gast of een "gewone" avond. Voorop staat dat het een leuke avond wordt waarbij je ook wat "meekrijgt"! Geloof, gesprekken en ontspanning en .... ?? En wat verwachten we van jou? Meedoen en enthousiasme! Dus..?? Heb je vragen..wil je je opgeven? Maildan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel met Sidney Leystra: 298089. Doen!   (zie ook onder kop 16+)

 

 

Like onze FB pagina, volg onze Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

insta.jpg - 28.98 kB

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

(Bestuur: Tineke, Jose, Sidney, Rixte, Tine, Rene.  Leiding: Yttje, Alida, Wytze, Harald, Saapke, Thea.)

 

 Topaz

Hits: 1834

Login Form