Topaz

Category: Topaz
           

preview

insta.jpg - 28.98 kBBegin september zijn de uitnodigingen langsgebracht en opgehaald voor een nieuw TOPAZ seizoen! Op dit moment hebben zich 39 jongeren opgegeven voor de leeftijd 12 - 15 jaar. Die zullen worden verdeeld over 3 groepen. De leiding voor deze 3 groepen zijn: Harald/Wytze, Ytsje/Alida en Saapke/Thea. Daarnaast is er ook weer een 16+ en een 18+ club.

Bij de 16+ club kunnen we nog wel wat jongeren gebruiken! (bijna 16 mag ook...)

De 16+ en 18+ clubavonden zijn anders van opzet dan de de club voor 12 - 15 jaar. Wordt 1 x per 3..4 weken gegeven en in overleg op een bepaalde avond. De avond duurt meestal tot 22.00 uur en kan heel verschillend zijn. Soms een uitstapje, een gast of een "gewone" avond. Voorop staat dat het een leuke avond wordt waarbij je ook wat "meekrijgt"! Geloof, gesprekken en ontspanning en .... ?? En wat verwachten we van jou? Meedoen en enthousiasme! Dus..?? Heb je vragen..wil je je opgeven? Maildan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel met Sidney Leystra: 298089. Doen!   (zie ook onder kop 16+)

 Terugblik op het afgelopen seizoen...zie ook bij de Foto's!

 Een geslaagd dagje Walibi! Die iets langer duurde dan de bedoeling was..... Neem een kijkje bij de FOTO'S!preview
Het was weer een erg geslaagd weekend met Topaz Jeugdclub! Prachtig weer, leuke jongeren en natuurlijk enthousiaste leiding!  En er staan heeel veel foto's in het fotoboek...DUS NEEM SNEL EEN KIJKJE!
 

NU IS ER SINDS KORT EEN NIEUWE PRIVACYWET EN OOK WIJ GAAN DAAR VANAF HET NIEUWE SEIZOEN AANDACHT AAN SCHENKEN. FOTO'S VAN TOPAZ ZIJN ALLEEN OPENBAAR TE ZIEN OP FACEBOOK (HEEL ERG BEPERKT), INSTAGRAM (HEEL ERG BEPERKT), GEANDEWEI (HEEL ERG BEPERKT) EN OP ONZE SITE. VOOR PLAATSING WORDT KRITISCH GEKEKEN WAT WEL/NIET KAN. MOCHT ER TOCH IETS TUSSEN ZITTEN WAT JE LIEVER NIET WEL...STUUR DAN EEN MAILTJE NAAR TOPAZJEUGDCLUB @GMAIL.COM EN GEEF AAN OM WELKE FOTO HET GAAT.

WIJ VAN TOPAZ ZOUDEN HET WEL LEUK VINDEN ALS WE FOTO'S KUNNEN BLIJVEN PLAATSEN. HET IS ALTIJD LEUK OM AAN DE HAND VAN DE FOTO'S HERINNERINGEN OP TE HALEN

 
preview
In maart hield Topaz weer een sûkerbôle actie! En deze keer ging de opbrengst naar Irene Cöp en Tine Vos die in juli naar Myanmar gaan met de World Servants om daar mee te helpen dokterswoningen te bouwen. Zij moeten zelf voor ongeveer 2500 euro pp zorgen (=gedeelte reis/verzorgingskosten en voor materialen e.d. aldaar!). Zelf houden ze diverse acties om het geld bijelkaar te krijgen.Met de sûkerbôle actie hebben we in totaal 982.50 voor de WS bijeengebracht!
 
CLUBSTRIID: vrijdag 2 februari 2018. En ook Topaz deed mee! Leuke opdrachten, strenge dochrechtvaardige jury, fanatieke jeugd en enthousiaste leiding zorgden voor een spannende en leuke avond waarbij we als 3e eindigden in onze regio! Hoppa!
preview
zoek de fout! :-)
 
  Op vrijdagavond 12 januari zijn we met Topaz naar de 11 stedenhal in Leeuwarden geweest! Check de FOTO'S! 
                              YMCA VOLLEYBALTOERNOOI OP 3 NOVEMBER IN DE DOELSTIEN!
HISTORISCH MOMENT BIJ TOPAZ:
VOOR DE EERSTE KEER SINDS TIENTALLEN JAREN: 1e!!!   GEFELICITEERD!!!!
IMG_8129.JPG - 222.04 kBIMG_8139.JPG - 213.12 kB

IMG_8133.JPG - 220.03 kBIMG_8144.JPG - 184.29 kB

  
 Like onze FB pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

 

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

(Bestuur: Tineke, Jose, Sidney, Rixte, Tine, Rene.  Leiding: Yttje, Alida, Wytze, Harald, Saapke, Thea.)

 

 Topaz

Hits: 1621

Login Form