Topaz

Category: Topaz
           

preview

insta.jpg - 28.98 kBEind augustus/begin september worden de uitnodigingen langsgebracht voor een nieuw TOPAZ seizoen! We hopen natuurlijk dat er weer enthousiaste groep jongeren van de PGDAW naar club komen! Want ook zo kunnen we laten zien dat de jeugd een toekomst heeft in onze kerk!!!!

 Terugblik op het afgelopen seizoen...zie ook bij de Foto's!
 Een geslaagd dagje Walibi! Die iets langer duurde dan de bedoeling was..... Neem een kijkje bij de FOTO'S!preview
Het was weer een erg geslaagd weekend met Topaz Jeugdclub! Prachtig weer, leuke jongeren en natuurlijk enthousiaste leiding!  En er staan heeel veel foto's in het fotoboek...DUS NEEM SNEL EEN KIJKJE!
 

NU IS ER SINDS KORT EEN NIEUWE PRIVACYWET EN OOK WIJ GAAN DAAR VANAF HET NIEUWE SEIZOEN AANDACHT AAN SCHENKEN. FOTO'S VAN TOPAZ ZIJN ALLEEN OPENBAAR TE ZIEN OP FACEBOOK (HEEL ERG BEPERKT), INSTAGRAM (HEEL ERG BEPERKT), GEANDEWEI (HEEL ERG BEPERKT) EN OP ONZE SITE. VOOR PLAATSING WORDT KRITISCH GEKEKEN WAT WEL/NIET KAN. MOCHT ER TOCH IETS TUSSEN ZITTEN WAT JE LIEVER NIET WEL...STUUR DAN EEN MAILTJE NAAR TOPAZJEUGDCLUB @GMAIL.COM EN GEEF AAN OM WELKE FOTO HET GAAT.

WIJ VAN TOPAZ ZOUDEN HET WEL LEUK VINDEN ALS WE FOTO'S KUNNEN BLIJVEN PLAATSEN. HET IS ALTIJD LEUK OM AAN DE HAND VAN DE FOTO'S HERINNERINGEN OP TE HALEN

 
preview
In maart hield Topaz weer een sûkerbôle actie! En deze keer ging de opbrengst naar Irene Cöp en Tine Vos die in juli naar Myanmar gaan met de World Servants om daar mee te helpen dokterswoningen te bouwen. Zij moeten zelf voor ongeveer 2500 euro pp zorgen (=gedeelte reis/verzorgingskosten en voor materialen e.d. aldaar!). Zelf houden ze diverse acties om het geld bijelkaar te krijgen.Met de sûkerbôle actie hebben we in totaal 982.50 voor de WS bijeengebracht!
 
CLUBSTRIID: vrijdag 2 februari 2018. En ook Topaz deed mee! Leuke opdrachten, strenge dochrechtvaardige jury, fanatieke jeugd en enthousiaste leiding zorgden voor een spannende en leuke avond waarbij we als 3e eindigden in onze regio! Hoppa!
preview
zoek de fout! :-)
 
  Op vrijdagavond 12 januari zijn we met Topaz naar de 11 stedenhal in Leeuwarden geweest! Check de FOTO'S! 
                              YMCA VOLLEYBALTOERNOOI OP 3 NOVEMBER IN DE DOELSTIEN!
HISTORISCH MOMENT BIJ TOPAZ:
VOOR DE EERSTE KEER SINDS TIENTALLEN JAREN: 1e!!!   GEFELICITEERD!!!!
IMG_8129.JPG - 222.04 kBIMG_8139.JPG - 213.12 kB

IMG_8133.JPG - 220.03 kBIMG_8144.JPG - 184.29 kB

  
 
IMG_8115.JPG - 203.00 kB
 

Na de start in het bowlingcentrum op vrijdag 13 oktober zijn de 12-15 clubs weer gestart!

Een gezellige start waarbij naast het bowlen, leiding en jongeren kennis konden maken met elkaar. En daarnaast ook nog patat en fris! En door een aantal jongeren was een lekker prijsje verdiend: Tony Chocolonely! 

Dit jaar hebben we maar liefst 2 oudere groepen: een groep van 7 bij de 16+ en een groep van 11 bij de 18+! Deze starten binnenkort ook.

We hopen als leiding en bestuur er met de jongeren weer een leuk seizoen van te maken waarbij geloof en gezelligheid voorop staan.

 
V 

Like onze FB pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

 

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

(Bestuur: Tineke, Jose, Sidney, Rixte, Tine, Rene.  Leiding: Mario, Leiping, Sietske, Yttje, Alida, Wytze, Harald, Saapke, Thea, Richard, Sonja, Bea,é

 

 Topaz

Hits: 1539

Login Form