Topaz

Category: Topaz
           
 preview

Info voor degenen die zich opgegeven hebben voor het schaatsen!

Op vrijdagavond 18 januari 2019 gaan we met de clubs van TOPAZ naar de 11stedenhal in Leeuwarden!  Een avondje gezellig schaatsen!!  

Info:

-          tussen 19.00 en 19.15 uur aanwezig zijn bij de HERBERG (achterzijde ingang)

-          Fietsen kunnen hier gestald.

-          Daarna lopend naar het parkeerterrein bij de bibliotheek.

-          Om 19.30 uur vertrekt de bus. Zorg dat je op tijd bent, te laat is echt te laat!

-          We zijn ongeveer 23.00 weer in Dokkum.    Voor info: zie ook www.topazjeugdclub.nl

-          Let op! Ivm reservering alleen te annuleren bij een geldige reden!!

-          Jullie krijgen van club een flesje drinken met iets lekkers mee.

           Je kan er ook evt. schaatsen huren!  En: handschoenen verplicht!

Huren kost: 5,=  Dit betaal je dan zelf ter plekke.     

 
 
 
Op 1e kerstdag was de kerstochtendzang. En ook dit jaar was er een groep van rond de 60 personen die samen met Oranje door Dokkum trokken en op verschillende plaatsen kerstliederen zongen. Na afloop stond er een lekker ontbijt klaar in het Topaz lokaal met broodjes, suikerbrood en kerststol! Een mooi begin van de kerst!

preview

 

Met zo'n 40 jongeren 12-15 verdeeld over 3 groepen en daarnaast nog een 16+ en een 18+ groep hopen we het komend seizoen weer leuke, leerzame en gezellige avonden te hebben! Avonden waarin Geloof Hoop & Liefde een plek krijgen.... avonden waarin we "Een Goed Gesprek" zullen hebben

preview

 VOLLEYBALTOERNOOI VRIJDAG  23 NOVEMBER IN DE DOELSTIEN! Topaz deed mee met 4 teams! En na een sportieven en fanatieke avond is de ploeg van Wytze (en Harald) 1e geworden bij de jongste groepen! Geweldig gedaan allemaal! (Topaz 1: groep Harald/Wytze, Topaz 2: Groep Harald/Wytze, Topaz 3: Groep Ytsje/Alida en Topaz 4: Groep Thea/Saapke)

Foto's van dit toernooi zijn te vinden bij FOTO'S!

  

JONGEREN AAN ZET! "EEN GOED GESPREK!"  

Op zondag 11 november organiseerde de YMCA ism Topaz Jeugdclub en clubs uit de regio een tienerevent waar ruim 50 jongeren op af kwamen. Het thema was: “een goed gesprek” en dit kwam naar voren in de verschillende workshops die werden gehouden. Bij “een goed gesprek” gaat het niet alleen over praten, maar ook over luisteren en samenwerken. Met de workshops TBS, Veteranen(leger), Sport, Creatief en Drummen hebben de jongeren zich prima vermaakt! Een gezellige middag die werd afgesloten met soep en broodjes.

preview

 

Bij de 16+ club kunnen we nog wel wat jongeren gebruiken! (bijna 16 mag ook...)

De 16+ en 18+ clubavonden zijn anders van opzet dan de de club voor 12 - 15 jaar. Wordt 1 x per 3..4 weken gegeven en in overleg op een bepaalde avond. De avond duurt meestal tot 22.00 uur en kan heel verschillend zijn. Soms een uitstapje, een gast of een "gewone" avond. Voorop staat dat het een leuke avond wordt waarbij je ook wat "meekrijgt"! Geloof, gesprekken en ontspanning en .... ?? En wat verwachten we van jou? Meedoen en enthousiasme! Dus..?? Heb je vragen..wil je je opgeven? Maildan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel met Sidney Leystra: 298089. Doen!   (zie ook onder kop 16+)

 

 

Like onze FB pagina, volg onze Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

insta.jpg - 28.98 kB

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

(Bestuur: Tineke, Jose, Sidney, Rixte, Tine, Rene.  Leiding: Yttje, Alida, Wytze, Harald, Saapke, Thea.)

 

 Topaz

Hits: 1707

Login Form