Topaz 16+

Category: Topaz
preview
 
2017/2018
 
Ook dit jaar hebben we weer een 16+ club en een 18+ club!
 
We hebben inmiddels al verschillende avonden gehad waarvan een aantal samen. Daarnaast hebebn we meegedaan aan het zaalvoetbaltoernooi begin januari in Franeker en zijn we in december naar de synagoge in Groningen.
We hebben verschillende onderwerpen behandeld waaronder Sinterklaas (met bezoek aan het Sinterklaashuis), maar ook de toekomstvisie van de PGDAW. En ook hebben we een beetje Valentijn gevierd... ;-)
 
Ook in de komende maanden hopen we nog een aantal leuke clubavonden te hebben waarbij we samen met de jeugd vanuit ons geloof willen kijken naar wat om ons heen gebeurt.
En natuurlijk ook met een kritische blik.....
 
 
 
De 16+ / 18+ club is anders dan de clubs voor 12-15. 
Het is ongeveer 6 x in het seizoen en is niet op een vaste dag. We overleggen samen wanneer het iedreen uitkomt om het op een bepaalde datum te houden. Zo houden we dus rekening met toetsweken, vakanties e.d.  Een avond duurt ongeveer tot 22.00 uur en we proberen er iedere keer weer een speciale avond van te maken! Zo kan er een avond in het Topazlokaal worden gehouden maar ook ergens anders. Er kan een bezoekje worden gebracht of we we krijgen juist zelf bezoek! Het gaat ook op deze avonden om het (jou) geloof maar dan meer de praktische kant! Dus wat roept bijv. vragen op of "hoe zit dat eigenlijk"?  En we hebben natuurlijk ook weer een leuke afsluiter aan het eind van het seizoen!
Ook dit seizoen is o.a. Sidney van de partij en zal ook Sietske (jeugdwerkster) een paar keer meedoen!
J e kan je opgeven via topazjeugdclub@gmail.com of evt via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Sidney). Ook voor vragen mag je gerust mailen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(evt meer info: Sidney Leystra  smile#knid.nl   tel: 298089)

 
 
 

 

 

Hits: 1087

Login Form