Topaz 16+

Category: Topaz
preview
 
2017/2018
 
Het seizoen is weer afgelopen en met de 16+ en 18+ groepen hebben we weer een aantal leuke avonden gehad.
 
Zo hebben we o.a. het Sinterklaashuis bezocht en over het onderwerp Sinterklaas gesproken. We zijn naar de Synagoge in Groningen geweest met aansluitend de Mac. Sietske de jeugdwerkster is langsgeweest en we hebben het nog gehad over het bezoek aan Auschwitz. De Bonifatiuskapel hebben we bezocht en daar ook nog eens een Wie Is DE MOL spel gespeeld. WE hebben in Franeker meegedaan met een voetbaltoernooi van de YMCA. Als afsluiting zijn we naar Anytime geweest en hebben daarna de mooie film WONDER gezien in het Filmhuis!
 
Het was een gezellig seizoen met weer een leuke groep jongeren. We hopen dat we ook het volgend seizoen weer een grote groep welkom mogen heten!
 
 
 
 
De 16+ / 18+ club is anders dan de clubs voor 12-15. 
Het is ongeveer 6 x in het seizoen en is niet op een vaste dag. We overleggen samen wanneer het iedreen uitkomt om het op een bepaalde datum te houden. Zo houden we dus rekening met toetsweken, vakanties e.d.  Een avond duurt ongeveer tot 22.00 uur en we proberen er iedere keer weer een speciale avond van te maken! Zo kan er een avond in het Topazlokaal worden gehouden maar ook ergens anders. Er kan een bezoekje worden gebracht of we we krijgen juist zelf bezoek! Het gaat ook op deze avonden om het (jou) geloof maar dan meer de praktische kant! Dus wat roept bijv. vragen op of "hoe zit dat eigenlijk"?  En we hebben natuurlijk ook weer een leuke afsluiter aan het eind van het seizoen!
Ook dit seizoen is o.a. Sidney van de partij en zal ook Sietske (jeugdwerkster) een paar keer meedoen!
J e kan je opgeven via topazjeugdclub@gmail.com of evt via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Sidney). Ook voor vragen mag je gerust mailen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(evt meer info: Sidney Leystra  smile#knid.nl   tel: 298089)

 
 
 

 

 

Hits: 1372

Login Form