Print
Topaz
Hits: 5609
preview
NEW SEASON 2020 - 2021
preview

> Het nieuwe clubseizoen komt er aan! In week 38 worden de uitnodigingen langsgebracht (14-20 sept.) En een week later worden ze weer opgehaald! Dit geldt alleen voor de 12 -15 jongeren. Elkaar gemist? Dan kan je het briefje inleveren bij degene die op de achterzijde staat. Maar wel vóór zondag 27 september. 

> Uitnodiging voor 16+ ontvangen? Dan kan je je via de mail opgeven. (heb je beide ontvangen? Dan kan je een keuze maken uit 12-15 of 16+) Vanaf 17 jaar ontvang je geen uitnodiging meer, maar ben je altijd van harte welkom! We hebben al jaren een grote groep met jongeren varierend van 16 - 21, waar we gezellige avonden mee hebben. 

> Het kan ook voorkomen dat je door omstandigheden (fout in administratie kerk / verhuisd o.i.d.) geen uitnodiging hebt ontvangen maar wel graag naar club wilt. Geef je dan op via de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. We nemen dan nog wel ff contact met je op. Hier kan je ook terecht voor vragen over club e.d. Evt. mag je ook bellen met Sidney Leystra (298089).

We staan nu voor een nieuw seizoen waar ook weer verschillende onzekerheden zullen opdoemen ivm het coronavirus. We zullen in overleg met bestuur, leiding en koster de nodige maatregelen nemen om het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken. 

Na een gezamenlijke startavond in de Herberg op vrijdagavond 30 oktober in de Herberg (hoe en wat hoor je tzt), starten we in november met de clubavonden. Later dan normaal, maar dat geeft ons de tijd om alles zo goed mogelijk te regelen.

Bestuur en Leiding Topaz Jeugdclub

Wat is Topaz Jeugdclub precies???  Voor de één is het duidelijk..maar voor een ander roept het vraagtekens op. Club is bedoeld voor de jongeren vanaf 12 jaar (vaak wanneer ze naar het voortgezet gaan) en wordt gehouden in de bovenzalen in de Herberg. Om de 2 weken is er een avond, meestal rond een thema waarbij geloof een rol speelt naats actuele onderwerpen en ontspanning. Naast de clubavonden zijn er nog een aantal gezamenlijke activiteiten zoals: bowlen, schaatsen, volleybal, kampweekend of dagje weg. En er wordt een actie voor een goeddoel gehouden.
Meer info kan je vinden via de balk bovenin: "Over Topaz"
Vorig seizoen:
preview
 GipsyMission: reis gecanceld door corona. :-(
Eind februari/begin maart hield Topaz Jeugdclub weer een sûkerbôle actie voor een goed doel.
Dit jaar deden we dat voor GipsyMission: project Mezövári in de Oekraïne.
“Al een aantal jaren worden vanuit GipsyMission jongerenreizen georganiseerd naar Oekraïne. Tijdens deze reizen wordt geprobeerd om de Roma op verschillende manieren te helpen,
door huizen op te knappen, sportmiddagen te organiseren, kinderwerk te verrichten, scholen verven enz. Zo kunnen jongeren helpen om de levenssituaties van deze mensen iets te verbeteren.
Vanuit de CGK Dokkum wordt dit al een aantal jaren georganiseerd en is voor jongeren vanaf 16 jaar.
Door de liefde van Jezus te reflecteren ontvang je zo veel terug. Een reis die je laat groeien in je geloof, vriendschappen voor het leven geeft en zeker nooit meer zult vergeten.”
 
"Lilian, Simone en Marit die ook op Topaz 18+ zitten, gaan dit jaar weer mee." Of beter gezegd: zouden meegaan. Vanwege de corona epidemie kon ook dit helaas niet doorgaan. Begrijpelijk maar wel erg jammer wanneer je er ontzettend veel zin in hebt. Toch hebben we in juli nog even een officiële overhandiging gehad in het restaurant van de IJsherberg. Hopelijk is er volgend jaar wel een gelegenheid om met het bedrag 895,83 (!!) de Roma in de Oekraïne te helpen.
***

preview

Met de club schaatsen in de 11 stedenhal in Leeuwarden! Een favoriet uitje van Topaz Jeugdclub.Neem een kijkje bij de FOTO'S om de foto's van deze en andere activiteiten te bekijken.

 
 Ook club voor 16+ en 18+!

De 16/18+ clubavonden zijn anders van opzet dan de de club voor 12 - 15 jaar. Wordt 1 x per 3..4 weken gegeven en in overleg op een bepaalde avond. De avond duurt meestal tot 22.00 uur en kan heel verschillend zijn. Soms een uitstapje, een gast of een "gewone" avond. Voorop staat dat het een leuke avond wordt waarbij je ook wat "meekrijgt"! Geloof, gesprekken en ontspanning en .... ?? En wat verwachten we van jou? Meedoen en enthousiasme! Dus..?? Heb je vragen..wil je je opgeven? Maildan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel met Sidney Leystra: 298089. Doen!   (zie ook onder kop 16+)

Like onze FB pagina, volg onze Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

insta.jpg - 28.98 kB

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

(Bestuur: Tineke, Sidney, Rixte, Rene en Imco.  Leiding: Yttje, Alida, Wytze, Harald, Saapke, Lysbeth en Harke Doede)

 

 Topaz