Print
Topaz
Hits: 8034
preview
Helaas geen "normaal" clubseizoen. Maar... vrijdagavond 5 maart gaan we een online stellingen Quiz doen: OMT Quiz ----> Online Mondkapjes Topaz Quiz! Een quiz waarbij je antwoord geeft met je mondkapje! En natuurlijk het liefst met de originele Topaz mondkapje! Bij de activiteit in november heeft iedereen die aanweig was een Topaz mondkapje gekregen... Maar stel je was er niet bij... dan mag je bij je opgave aangeven dat je er nog graag eentje wil! 
Meer info onder dit plaatje!preview
We hebben iets leuks voor de clubjeugd van Topaz!
Vrijdagavond 5 maart is er een Online Mondkapjes Topaz quiz via "Teams". Dit doen we in 2 groepen: om 19.00 uur (jongste) en om 20.15. (oudste)
Wat heb je nodig?
- (Topaz) mondkapje
- pen en papier
- voorkeur laptop (evt mobiel) met camera!Wat krijg je van ons?
- tas met verschillende lekkere dingen voor tijdens de quiz!
- info over tijdstip, Teams en code om in te loggen
- misschien een leuke prijs als je wint!Hoe kan je deelnemen?
Stuur bij voorkeur je naam met 06 telefoonnummer en emailadres naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met onderwerp: OMT
 

********************

Het Start Event op zondag 20 december in de Herberg was een groot succes! Verdeeld over 2 groepen waren er zo'n 50 jongeren. Op 2 verschillende tijdstippen werd een programma gehouden bestaande uit een quiz waarbij je met je mobiel moest inloggen en antwoorden en na een korte pauze was er een bingo. En dit alles werd op een ontspannen en grappige manier gepresenteerd door Wytze Visser en zijn vrouw Ruth Hanemaaijer! Super gedaan! Na afloop was er voor iedereen een chocoladeletter en een uniek gemaakt Topaz mondmasker! (Bedankt Willem! Santexo)

Een volgend event is er op: .... tja.. laat helaas op zich wachten ivm corona. We hopen nu eind januari iets te organsieren: dus hou de site, facebook en insta in de gaten!
previewpreview
 preview
Wat is Topaz Jeugdclub precies???  Voor de één is het duidelijk..maar voor een ander roept het vraagtekens op. Club is bedoeld voor de jongeren vanaf 12 jaar (vaak wanneer ze naar het voortgezet gaan) en wordt gehouden in de bovenzalen in de Herberg. Om de 2 weken is er een avond, meestal rond een thema waarbij geloof een rol speelt naats actuele onderwerpen en ontspanning. Naast de clubavonden zijn er nog een aantal gezamenlijke activiteiten zoals: bowlen, schaatsen, volleybal, kampweekend of dagje weg. En er wordt een actie voor een goeddoel gehouden.
Meer info kan je vinden via de balk bovenin: "Over Topaz"
Vorig seizoen:
preview
 GipsyMission: reis gecanceld door corona. :-(
Eind februari/begin maart hield Topaz Jeugdclub weer een sûkerbôle actie voor een goed doel.
Dit jaar deden we dat voor GipsyMission: project Mezövári in de Oekraïne.
“Al een aantal jaren worden vanuit GipsyMission jongerenreizen georganiseerd naar Oekraïne. Tijdens deze reizen wordt geprobeerd om de Roma op verschillende manieren te helpen,
door huizen op te knappen, sportmiddagen te organiseren, kinderwerk te verrichten, scholen verven enz. Zo kunnen jongeren helpen om de levenssituaties van deze mensen iets te verbeteren.
Vanuit de CGK Dokkum wordt dit al een aantal jaren georganiseerd en is voor jongeren vanaf 16 jaar.
Door de liefde van Jezus te reflecteren ontvang je zo veel terug. Een reis die je laat groeien in je geloof, vriendschappen voor het leven geeft en zeker nooit meer zult vergeten.”
 
"Lilian, Simone en Marit die ook op Topaz 18+ zitten, gaan dit jaar weer mee." Of beter gezegd: zouden meegaan. Vanwege de corona epidemie kon ook dit helaas niet doorgaan. Begrijpelijk maar wel erg jammer wanneer je er ontzettend veel zin in hebt. Toch hebben we in juli nog even een officiële overhandiging gehad in het restaurant van de IJsherberg. Hopelijk is er volgend jaar wel een gelegenheid om met het bedrag 895,83 (!!) de Roma in de Oekraïne te helpen.
***

preview

Met de club schaatsen in de 11 stedenhal in Leeuwarden! Een favoriet uitje van Topaz Jeugdclub.Neem een kijkje bij de FOTO'S om de foto's van deze en andere activiteiten te bekijken.

 
 Ook club voor 16+ en 18+!

De 16/18+ clubavonden zijn anders van opzet dan de de club voor 12 - 15 jaar. Wordt 1 x per 3..4 weken gegeven en in overleg op een bepaalde avond. De avond duurt meestal tot 22.00 uur en kan heel verschillend zijn. Soms een uitstapje, een gast of een "gewone" avond. Voorop staat dat het een leuke avond wordt waarbij je ook wat "meekrijgt"! Geloof, gesprekken en ontspanning en .... ?? En wat verwachten we van jou? Meedoen en enthousiasme! Dus..?? Heb je vragen..wil je je opgeven? Maildan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel met Sidney Leystra: 298089. Doen!   (zie ook onder kop 16+)

Like onze FB pagina, volg onze Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

insta.jpg - 28.98 kB

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

(Bestuur: Tineke, Sidney, Rixte, Rene en Imco.  Leiding: Yttje, Alida, Wytze, Harald, Saapke, Lysbeth en Harke Doede)

 

 Topaz