Print
Topaz
Hits: 12473

preview

 

NIEUW SEIZOEN!
Binnenkort krijgen de jongeren van 12-15 van onze kerk (PGDAW/PKN) een uitnodiging voor Topaz Jeugdclub. De club die eens per 2 weken wordt gehouden op een vaste avond met een "serieus" en een "ontspannende" gedeelte.Samen met leeftijdsgenoten een leuke en gezellige avond beleven in ons eigen Topazlokaal in de Herberg!
Ook de (bijna) jongeren van 16 jaar krijgen een uitnodiging voor de 16+ groep. Opgave gaat dan via de mail.Het kan voorkomen dat ze een dubbele uitnodiging krijgen.. dan kunnen ze zlef kiezen. En mochten er nog vragen zijn neem dan contact op via de infonummer op de uitnodiging!En de afgelopen jaren hebben we ook een 18+ groep! Meestal zijn dat "doorstromers". Dus zoals je ziet voor iedereen is er een plekje! (zie onder kopje 16+)
Naast de clubavonden hebben we ook nog verschillende leuke gezamenlijke activiteiten. Meer info vind je onder het kopje: "over Topaz".
We hopen ook dit jaar weer op een hele grote opkomst.. want na die paar jaar met C. willen we het toch wel weer ff leuk hebben met elkaar.. Toch? 
preview

preview

! Zorg dat je op tijd je briefje klaar hebt liggen of lever het tijdig in bij degene die vermeldt staat. De eigen bijdrage is 15 euro. Dit wordt gebruikt tijdens de eigen clubavonden voor bijv activiteiten, lekkers e.d. Bij gezamenlijke activiteiten wordt een eigen bijdrage gevraagd. De rest wordt betaald uit onze eigen kas die aangevuld wordt door de kerk! Maar.... daarom kan het voorkomen dat iemand moeite heeft om de eigenbijdragen te kunnen betalen! Vooral met de stijgende kosten van dit moment. Mocht dit zo zijn dan kan dit discreet worden aangegeven bij desbetreffende leiding. Dan wordt er voor een passende oplossing gezorgd. Club moet er voor alle jongeren van de PGDAW zijn die het leuk lijkt!

Briefje kwijt en toch naar club willen? Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Afgelopen seizoen:

preview

Zaterdag 25 juni zijn we met Topaz (12-15) naar het Klimpark in Grolloo geweest. Een superleuke en sportieve dag met jeugd, leiding en bestuur. 's Ochtend was het klimmen en aan de zipline hangen. Verschillende routes van "makkelijk" tot pittig! Na de lunch (patat en snack) was iedereen vrij om andere activiteiten te doen zoals mountainbiken, boogschieten, kanovaren, suppen, vlotbouwen enz.. Het was dit jaar dan wel geen kampweekend zoals we gewend zijn, maar met elkaar hebben we toch wel een superleuke dag gehad!

Foto's staan nog niet op de site... maar ze zijn wel alvast verwerkt in een leuk filmpje die je kan bekijken via: 

https://youtu.be/WvkdFoBcCm4

preview

Einde van het clubseizoen 2021/2022!  Binnenkort vind je op deze site de foto's van laatste activiteiten van clubavonden en afsluitingen!

 

preview

Met de club van Boris & Jacoba werd namens alle Topazjongeren en leiding een bedrag van maar liefst 650 euro overhandigd!

Onlangs hielden we nog een goeddoelactie! Als bestuur, leiding en kerk willen we jongeren een plek geven binnen onze kerk, maar we mogen ook iets naar "buiten" delen. En dat doen we dmv de "jaarlijkse" sûkerbôle actie. Alle jongeren en leiding verkochten ieder 5 suikerbroden en de netto opbrengst hebben we via Jannie Sijtsma overhandigd aan Gerben en Janneke. Of je nou een koper of verkoper bent... bedankt voor je bijdrage aan dit goed doel!   preview 
 

De jongeren van Topaz hebben de laatste paar weken etenswaren meegenomen voor de voedselbank! Donderdag 21 april heeft de club van Marit en Else Riek, namens Topaz, dit naar het inzamel- en uitgiftepunt aan de Learmûne 1 gebracht. Jaap Holvast zorgde voor een leuke en informatieve rondleiding door de voedselbank en vertelde o.a. hoe ze aan houdbare en vers voedsel komen en vanaf deze plek de mensen die het (helaas) nodig hebben, helpen. Supergoed dat er veel vrijwilligers zijn die helpen met dit dankbare werk! Maar ook alle inzamelingsacties. Namens de voedselbank: alle Topazjongeren en leiding die mee hebben geholpen: bedankt!

preview
 
 
16+ en 18+!

De 16/18+ clubavonden zijn anders van opzet dan de de club voor 12 - 15 jaar. Wordt 1 x per 3..4 weken gegeven en in overleg op een bepaalde avond. De avond duurt meestal tot 22.00 uur en kan heel verschillend zijn. Soms een uitstapje, een gast of een "gewone" avond. Voorop staat dat het een leuke avond wordt waarbij je ook wat "meekrijgt"! Geloof, gesprekken en ontspanning en .... ?? En wat verwachten we van jou? Meedoen en enthousiasme! Dus..?? Heb je vragen..wil je je opgeven? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel met Sidney Leystra: 298089. Doen!   (zie ook onder kop 16+)

 

Like onze FB pagina, volg onze Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

insta.jpg - 28.98 kB

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

(Bestuur: Tineke, Sidney, Rene en Imco.  Leiding: Wytze, Harald, Lysbeth, Harke, Marit, Else Riek, Harm, Ruth, Jacoba en Boris)

 Topaz