Print
Topaz
Hits: 10680
preview
Update 18 januari 2021: YESSS!!!  WE MOGEN WEER!!Jongeren krijgen van hun leiding te horen wanneer ze weer worden verwacht. En we hopen dat we vanaf nu tot het einde van het seizoen nog leuke en gezellige avonden mogen hebben!
 **
De eerste clubavonden zijn geweest! En superblij zijn we dat er voor alle clubs leiding is! Naast de vertrouwde gezichten (Harald & Wytze, Lysbeth & Harke Doede) hebben we nu de duo's: Harm& Ruth, Marit & Else Riek, Boris & Jacoba!  Samen met de ruim 50 jongeren (12-15) hopen we ontspannende, gezellige en leerzame avonden te houden. Avonden zullen grotendeels draaien om het thema van de PKN het komend seizoen: Van U is de toekomst.
Voordat de clubavonden van start gingen hadden we een gezamenlijke start in de bowling die werd gehouden op vrijdagavond 8 oktober. Supergezellig en na het bowlen was er voor iedreen patat en fris en kon iedereen met elkaar kennismaken: jongeren en leiding! Na de herfstvakantie gaat Topaz starten met de clubavonden. In totaal zijn er 5 groepen (12-15 jaar) 

preview

preview

 16+ en 18+!

De 16/18+ clubavonden zijn anders van opzet dan de de club voor 12 - 15 jaar. Wordt 1 x per 3..4 weken gegeven en in overleg op een bepaalde avond. De avond duurt meestal tot 22.00 uur en kan heel verschillend zijn. Soms een uitstapje, een gast of een "gewone" avond. Voorop staat dat het een leuke avond wordt waarbij je ook wat "meekrijgt"! Geloof, gesprekken en ontspanning en .... ?? En wat verwachten we van jou? Meedoen en enthousiasme! Dus..?? Heb je vragen..wil je je opgeven? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel met Sidney Leystra: 298089. Doen!   (zie ook onder kop 16+)

preview
 Het afgelopen seizoen2020/2021 hebben we helaas geen clubavonden kunnen houden, maar gelukkig nog wel een aantal gezamenlijke activiteiten!preview

preview

Met de club schaatsen in de 11 stedenhal in Leeuwarden! Een favoriet uitje van Topaz Jeugdclub.Neem een kijkje bij de FOTO'S om de foto's van deze en andere activiteiten te bekijken.

 

Like onze FB pagina, volg onze Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

insta.jpg - 28.98 kB

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

(Bestuur: Tineke, Sidney, Rene en Imco.  Leiding: Wytze, Harald, Lysbeth, Harke Doede, Marit, Else Riek, Harm, Ruth, Jacoba en Boris)

 Topaz