Het is inmiddels alweer mei! Omdat er in het begin van het seizoen verschillende avonden zijn uitgevallen gaan we nu iets langer door. Als laatste clubavond houdt iedere club nog een gezellige avond. En gezamenlijk gaan we op zaterdag 25 juni er nog een hele leuke afsluiting van maken! We gaan een superleuke dag houden in het klimpark in Grolloo! Naast klimmen kan je hier allerlei andere activiteiten doen zoals boogschieten, kanovaren enz.. Dus zet deze datum vast in je agenda! 

Ook houden we als club toch nog een goeddoelactie! Als bestuur, leiding en kerk willen we jongeren een plek geven binnen onze kerk, maar we mogen ook iets naar "buiten" delen. En dat willen we doen dmv de "jaarlijkse" sûkerbôle actie. Alle jongeren en leiding verkopen ieder 5 suikerbroden en de netto opbrengst hopen we binnenkort te overhandigen aan Gerben en Janneke. Of je nou een koper of verkoper bent... bedankt voor je bijdrage aan dit goed doel!   
preview preview
 preview

De jongeren van Topaz hebben de laatste paar weken etenswaren meegenomen voor de voedselbank! Donderdag 21 april heeft de club van Marit en Else Riek, namens Topaz, dit naar het inzamel- en uitgiftepunt aan de Learmûne 1 gebracht. Jaap Holvast zorgde voor een leuke en informatieve rondleiding door de voedselbank en vertelde o.a. hoe ze aan houdbare en vers voedsel komen en vanaf deze plek de mensen die het (helaas) nodig hebben, helpen. Supergoed dat er veel vrijwilligers zijn die helpen met dit dankbare werk! Maar ook alle inzamelingsacties. Namens de voedselbank: alle Topazjongeren en leiding die mee hebben geholpen: bedankt!

preview
 
 
16+ en 18+!

De 16/18+ clubavonden zijn anders van opzet dan de de club voor 12 - 15 jaar. Wordt 1 x per 3..4 weken gegeven en in overleg op een bepaalde avond. De avond duurt meestal tot 22.00 uur en kan heel verschillend zijn. Soms een uitstapje, een gast of een "gewone" avond. Voorop staat dat het een leuke avond wordt waarbij je ook wat "meekrijgt"! Geloof, gesprekken en ontspanning en .... ?? En wat verwachten we van jou? Meedoen en enthousiasme! Dus..?? Heb je vragen..wil je je opgeven? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel met Sidney Leystra: 298089. Doen!   (zie ook onder kop 16+)

 

Like onze FB pagina, volg onze Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

insta.jpg - 28.98 kB

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

(Bestuur: Tineke, Sidney, Rene en Imco.  Leiding: Wytze, Harald, Lysbeth, Harke Doede, Marit, Else Riek, Harm, Ruth, Jacoba en Boris)

 Topaz