previewpreview
Wat is Topaz Jeugdclub precies???  Topaz is DE jeugdclub van de PGDAW / PKN Dokkum. (Kerk: Fontein, Grote Kerk, De Herberg en Aalsum) Club is er voor de jongeren vanaf 12 jaar (vaak wanneer ze naar het voortgezet gaan) en wordt gehouden in de bovenzalen in de Herberg. Eens per 2 weken is er een gezellige avond, meestal rond een thema waarbij geloof een rol speelt naast actuele onderwerpen in o.a. spelvorm en natuurlijk genoeg tijd voor ontspanning! Naast de clubavonden zijn er nog een aantal gezamenlijke activiteiten zoals: bowlen, schaatsen, volleybal, kampweekend of dagje weg. En er wordt een actie voor een goeddoel gehouden!
Uitnodigingen voor 12-15 jongeren worden langsgebracht tm 12 september. De week daarna worden ze opgehaald.We komen 1x langs. Niet thuis? Of nog geen keuze gemaakt? Lever de strook dan in uiterlijk zaterdag 18 september bij degene die vermeldt staat. Je krijgt dan tzt een uitnodiging voor de gezamenlijke start in het bowlingcentrum op vrijdagavond 8 oktober om 19.30. Bowlen, kennismaken en patat met fris!
preview
Uitnodigingen voor 16+ wordt bezorgd bij jongeren van (bijna) 16 jaar. Een aantal jongeren krijgen 2 uitnodigingen en kunnen kiezen bij welke leeftijdsgroep ze graag willen. Natuurlijk zijn oudere jongeren ook nog van harte welkom! (meer info hieronder en kopje 16+)
Vragen? Uitnodiging kwijt? Of ? Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en we nemen zsm contact op!
Meer info op de site? Dit kan je vinden via de balk bovenin: "Over Topaz" Maar check ook bijv. de foto's!

 16+ en 18+!

De 16/18+ clubavonden zijn anders van opzet dan de de club voor 12 - 15 jaar. Wordt 1 x per 3..4 weken gegeven en in overleg op een bepaalde avond. De avond duurt meestal tot 22.00 uur en kan heel verschillend zijn. Soms een uitstapje, een gast of een "gewone" avond. Voorop staat dat het een leuke avond wordt waarbij je ook wat "meekrijgt"! Geloof, gesprekken en ontspanning en .... ?? En wat verwachten we van jou? Meedoen en enthousiasme! Dus..?? Heb je vragen..wil je je opgeven? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel met Sidney Leystra: 298089. Doen!   (zie ook onder kop 16+)

preview
 Het afgelopen seizoen hebben we helaas geen clubavonden kunnen houden, maar gelukkig nog wel een aantal gezamenlijke activiteiten!preview

preview

Met de club schaatsen in de 11 stedenhal in Leeuwarden! Een favoriet uitje van Topaz Jeugdclub.Neem een kijkje bij de FOTO'S om de foto's van deze en andere activiteiten te bekijken.

 

Like onze FB pagina, volg onze Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

insta.jpg - 28.98 kB

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

(Bestuur: Tineke, Sidney, Rene en Imco.  Leiding: Wytze, Harald, Lysbeth en Harke Doede.... en ????)

 Topaz