preview

Agenda, Leiding info en Clubweken zijn nu actueel! Check ze nu!

preview

Dit seizoen hebben we als club gekozen voor HELP TEAMWORK wat door een enthousiaste Folkert en Nely Visser opgericht is. Samen met een net zo enthousiaste team hebben ze nu een een 3e project: gezinshuis Mombasa in Kenia, waar ze een 10 tal kinderen opvangen en begeleiden tot ze zelfstandig zijn. Met de sûkerbôle actie gaan we ons richten op Rose! Rose gaat straks naar de Junior High School. En wij willen dit 1e jaar sponsoren! Dat kost sowieso 787 euro. Leiding, bestuur en jongeren verkopen ieder 5 sûkerbôlen á 3,50. En zo komen we dan heel dicht in de buurt van dit bedrag! Dus dat gaat zeker lukken!! Jongeren krijgen 7 of 8 maart de broden mee!


preview

Vrijdag 25 november zijn we met de club naar de 11 stedenhal geweest in Leeuwarden! Een supergezellige en natuurlijk sportieve avond voor jeugd en leiding!

preview

Kerstochtendzang, een mooi begin van het echte kerstfeest!

Na 2 jaar van "niet kunnen doorgaan" mocht en kon het ook weer! Rond de 55 personen incl Oranje gingen op 1e kerstdag 's ochtends vroeg op pad om op verschillende plekken christelijke kerstliederen te zingen. Begeleid door Oranje. Aan het eind van de tocht gaan we altijd nog naar de Sinne en Dongeraheem en sluiten daar af met Ere Zij God. Na afloop stond er nog een kerstontbijt klaar in het Topazlokaal waarvan de meesten ook gebruik maakten!

 

NIEUW SEIZOEN van START!
 preview
Vrijdagavond 7 oktober was de start van het nieuwe clubseizoen! Ook deze keer weer in de Dokkumer Bowlingcentrum. Ruim 50 jongeren hebben zich dit seizoen opgegeven! En dat vinden wij als leiding en bestuur super! De bowlingavond begon om 18.30 en bij de banen was het gelijk kennismaken met de (nieuwe) leiding. En natuurlijk proberen een spare of nog liever een strike halen! Na afloop was er voor iedereen patat en fris en waren er verschillende prijsjes, waaronder ook 2 poedelprijsjes. We hopen het komend seizoen naast de clubavonden ook nog verschillende leuke gezamenlijke activiteiten te hebben. En wil je weten wat Topaz nou precies is....info vind je onder het kopje: "over Topaz".
 
Winnaars: Mikai, Femke, Elin en Siebe Jan. Poedelprijsjes waren er voor Jordy en Jasper!

preview preview

preview

previewpreview

16+ en 18+!

De 16/18+ clubavonden zijn anders van opzet dan de de club voor 12 - 15 jaar. Wordt 1 x per 3..4 weken gegeven en in overleg op een bepaalde avond. De avond duurt meestal tot 22.00 uur en kan heel verschillend zijn. Soms een uitstapje, een gast of een "gewone" avond. Voorop staat dat het een leuke avond wordt waarbij je ook wat "meekrijgt"! Geloof, gesprekken en ontspanning en .... ?? En wat verwachten we van jou? Meedoen en enthousiasme! Dus..?? Heb je vragen..wil je je opgeven? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel met Sidney Leystra: 298089. Doen!   (zie ook onder kop 16+)

 

Like onze FB pagina, volg onze Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

insta.jpg - 28.98 kB

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

Bestuur: Anneke, Sidney, Rene en Imco.  Leiding: Wytze, Harald, Lysbeth, Harke, Marit, Else Riek, Harm, Ruth, Jacoba en Boris

 Topaz