preview
preview
 
2023/2024
 
Ook voor het komend seizoen is er een 16+ en een 18+ groep.  Maar ook een 21+ groep!
 
16+ & 18+: jongeren van bijna 16 en 16 krijgen een uitnodiging voor de 16+ club. Hieronder en op de uitnodiging vind je wat dat inhoudt. Ben je ouder dan 16 en je hebt dus dan geen uitnodiging ontvangen.. dan ben je natuurlijk altijd nog van harte welkom! Het zijn altijd leuke afwisselende avonden. Een eind leeftijdsgrens hebben we niet...  Op een gegeven moment schuift de hele of in overleg een gedeelte van de club door naar de 18+. Gaat grotendeels op dezelfde manier, maar soms net wat "diepgaander"! 
 
Je bent van harte welkom!
Of wil je gewoon eerst eens komen kijken? 
Je kan ten allen tijde nog instappen!
Geef je op  via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ook voor meer info)
 
Avonden zijn in overleg met de jongeren!
 
 
 
 
De 16+ / 18+ / 21+ club is anders dan de clubs voor 12-15. 
Het is ongeveer 6..8 x in het seizoen en is niet op een vaste dag. We overleggen samen wanneer het iedreen uitkomt om het op een bepaalde datum te houden. Zo houden we dus rekening met toetsweken, vakanties e.d.  Een avond duurt ongeveer tot 22.00 uur en we proberen er iedere keer weer een speciale avond van te maken! Zo kan er een avond in het Topazlokaal worden gehouden maar ook ergens anders. Er kan een bezoekje worden gebracht of we we krijgen juist zelf bezoek! Het gaat ook op deze avonden om het (jou) geloof maar dan meer de praktische kant! Dus wat roept bijv. vragen op of "hoe zit dat eigenlijk"?  En we hebben natuurlijk ook weer een leuke afsluiter aan het eind van het seizoen!
Ook dit seizoen is o.a. Sidney van de partij samen met .....
Je kan je opgeven via topazjeugdclub@gmail.com. Ook voor vragen mag je gerust mailen!
 
 
 
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

evt meer info: Sidney Leystra  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.