Vanaf 15 mei vind je hier nog alle informatie voor de afsluiting naar WALIBI!

Het is bijna zover. De afsluiting van het clubseizoen!

Natuurlijk hopen we dat je volgend jaar (weer) van de partij bent.... want o.a. door gezellige en leuke clubavonden met leeftijdsgenoten willen we jou ook laten zien dat er binnen de kerk ook veel voor de jeugd gedaan wordt. Denk ook bijvoorbeeld aan de Topaz jeugdclub, uitslaapdiensten, sportkerk e.d.  CU@Topaz next season?

Walibi. Zaterdag 25 mei is het zover! Een dag vol plezier samen met je club en leiding. Lukt het jou om de leiding mee te krijgen in de 8-baan? Of in het spookhuis? Ben benieuwd.... Hieronder vind je nog het één en ander aan info over deze dag. Ook voor ouders. Zijn er vooraf nog vragen... neem dan contact op met je leiding.

noodnummer deze dag is van Lysbeth: nulzes38103263

Een dagje Walibi: Dit is incl. busreis, entree en een snackmenu (snack naar keuze met frites en frisdrank).

Wat moet/kan je zelf nog meenemen? lunch, frisdrank, beetje geld.

Waar moet je om denken? Portemonnee, mobiel (vooral in de 8-baan!) ;-) 

Datum: zaterdag 25 mei 2024

Vertrek: 08.15 uur vanaf Parkeerplek Hardraverspark

Fietsen achter bij Herberg. (bus: Birwa) Op tijd aanwezig zijn! (10 uur bij Walibi)

Thuiskomst: vertrek Walibi: 18.00  thuiskomst:ongeveer 19.30/19.45 uur

Meegaan is op eigen risico.

Alvast een supergezellige dag toegewenst!!

 

 Potten & Pannen voor de straatjongeren van de Osiligi farm in Kenia!

 

Een poosje terug hadden we een sûkerbôle actie voor de straatjongeren die worden opgevangen en werken op de Osiligi Farm in Kenia. Yde en Karina Tjepkema zijn hier in de zomer van 2023 geweest om te helpen en zijn langs de clubs geweest om hierover te vertellen. Jeugd en leiding hebben daarna ieder 5 sûkerbôlen verkocht en ook waren er een aantal door gemeenteleden besteld.

Op maandag 22 april zijn Yde en Karina langsgeweest op een clubavond waar we hun een cheque van 700 euro mochten overhandigen! Die zal o.a. gebruikt worden voor nieuwe potten en pannen op de Osiligi Farm. Ze waren hier superblij mee en vonden het ook leuk om hun verhaal te vertellen op de clubavonden. Maar natuurlijk moeten we de jongeren en leiding bedanken voor hun inzet en ook degenen die een sûkerbôle hebben gekocht en o.a. ook een gift hebben gegeven. Tige tank!

 

Vrijdagavond 2 februari hadden we Klubstriid / Y-Games

Een superleuke avond met jeugd, leiding en juryleden Yde en Karina. Uiteindelijk zijn we na alle opdrachten geëindigd op de 14e plek van de 29. En in onze regio op de 5e plek.

 

Schaatsen 11-stedenhal vrijdag 12 januari

Vrijdagavond 12 januari zijn we met de jongeren van Topaz naar de 11-stedenhal in Leeuwarden geweest! De dagen ervoor waren we door het winters weertje al in de juiste stemming gebracht. De busreis (met chauffeur Peet) is natuurlijk al een happening op zich. Discolicht en jongeren die liedjes zingen van Henk Wijngaard uit eind jaren 70 / begin 80. Wonderlijk! Op het ijs was het weer dikke pret met z’n allen. Vele rondjes werden gereden op een strakke ijsvloer. En voor de leiding ook weer een leuk moment om elkaar wat beter te leren kennen.

Kerstochtendzang 2023

 

Ga mee!  Op 1e Kerstdag was er weer een Kerstochtendzang. Samen met “Oranje” zongen we op verschillende locaties in Dokkum oude en vertrouwde christelijke kerstliedjes. En we sloten af in Dongeraheem. Na afloop stond er een ontbijt klaar in het Topazlokaal in de Herberg! Een mooi en warm begin van de kerst.

 VOLLEYBALTOERNOOI YMCA 2023

Op vrijdagavond 17 november hebben we met Topaz Jeugdclub weer meegedaan aan het volleybaltoernooi van de Ymca. Een sportief gebeuren van jeugdclubs uit de omgeving en deze keer in de sporthal in Ferwert. Topaz deed met 3 teams mee. Natuurlijk werd alles gegeven om zoveel mogelijk punten te verzamelen en uiteindelijk is één team 3e geworden in hun poule! Super gedaan. Maar dat geldt natuurlijk ook voor de anderen. Bealangrijkste is om een leuke, gezellige en sportieve avond te hebben met leeftijdsgenoten. Leiding en chauffeurs, bedankt voor het helpen en begeleiden!

16+ en 18+ en 21+!

De 16/18/21+ clubavonden zijn anders van opzet dan de de club voor 12 - 15 jaar. Wordt 1 x per 3..4 weken gegeven en in overleg op een bepaalde avond. De avond duurt meestal tot 22.00 uur en kan heel verschillend zijn. Soms een uitstapje, een gast of een "gewone" avond. Voorop staat dat het een leuke avond wordt waarbij je ook wat "meekrijgt"! Geloof, gesprekken en ontspanning en .... ?? En wat verwachten we van jou? Meedoen en enthousiasme! Dus..?? Heb je vragen..wil je je opgeven? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. oDoen!   (zie ook onder kop 16+)

 

Like onze FB pagina, volg onze Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

insta.jpg - 28.98 kB

  


We hopen als bestuur en leiding samen met de jongeren er weer een leuk, informatief en geloofsopbouwend seizoen van te maken!

Bestuur: Anneke, Sidney, Rene.  Leiding:  Lysbeth, Harke, Marit, Else Riek, Machiel, Stephan, Hendrik, Jaap Jan, Coby.

 Topaz